Разговарајте со нас, Поддржано одРазговор во живо

Контактирајте не

Контактирајте не

СУЖОУ КОН ЛИФТ CO., LTD.

Адреса

Западен пат Нанхуан, дел за развој на пристаништето, Таиканг, Џиангсу, Кина

Телефон

+86 512 6748 2545
+86 159 9544 6369
+86 156 6326 5539
+86 158 9543 0764
+86 136 4622 1689

Часови

Понеделник - петок: од 9 до 18 часот

Сабота - Недела: Затворено