Bisedoni me ne, Mundësuar ngaLiveChat

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Drejt ashensorit në Afrikën e Jugut OEM

Kur keni dëgjuar për herë të parë për "DREJT", mund të jetë vetëm një fjalë.Megjithatë, tani e tutje do të bëhet një qëndrim i ri ndaj jetës.
Bazuar në teknologjinë italiane, platformën e avancuar ndërkombëtare të menaxhimit, prodhimit dhe shërbimit, TOWARDS krijoi një zinxhir të plotë, nga Kërkimi dhe Zhvillimi i produkteve, prodhimi, shitja, instalimi, mirëmbajtja dhe modernizimi për ashensor dhe shkallë lëvizëse.Ju udhëheq drejt një jete më të mirë!
“Drejt ashensorit, drejt një jete më të mirë” është misioni ynë.Kjo do të realizohet jo vetëm nga punëtorët që janë duke prodhuar ashensorët ose inxhinierët që po e projektojnë atë, por edhe pasagjerët që po ecin me të.
Objektivat e orientuara nga teknologjia janë ato që ne po insistojmë në ashensorët dhe shkallët lëvizëse tona.Siguria, mbrojtja, komoditeti janë ato që ne po shqyrtojmë.Testimi i pjesëve përpara usgae është ajo që ne po bëjmë.
Towards Elevator po bëhet një nga furnizuesit kryesorë të ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse në të gjithë botën.Mirë se vini të bashkoheni me ne!
Drejt ashensorit, drejt jetës më të mirë!