E kamaʻilio me mākou, hoʻohana ʻia eLiveChat

NUHOU

Toward Home Lift: He Haʻina Naʻauao a Hoʻopono no kou Home

Makemake ʻoe e ʻoi aku ka maʻalahi a me ka ʻoluʻolu o kou home?Pono ʻoe i kahi hopena hilinaʻi a hiki ke neʻe i waena o nā papahele?Inā ʻoe i pane ʻae, pono ʻoe e noʻonoʻo i ka Home Lift maiAia i ka, kekahi o nā mea hana hoʻokiʻekiʻe alakaʻi ma Kina.

ʻO ka Home Lift kahi hoʻokiʻekiʻe home akamai a nani i hiki ke kūpono i kēlā me kēia hale.Hoʻolālā ʻia e hāʻawi i kahi holo mālie a palekana no ʻoe a me kou ʻohana.Hiki iā ia ke lawe i ʻekolu kānaka a i ʻole 250kg o ka ukana.Loaʻa iā ia kahi kapuaʻi paʻa a ʻaʻole koi i kahi lua a i ʻole kahi lāʻau.Hiki ke hoʻokomo ʻia i loko o ʻelua lā, me ka liʻiliʻi liʻiliʻi i kou home.

Hoʻohana ʻia ka Home Lift e kahi kaʻa paʻa ponoʻī i hūnā ʻia ma ka hale o ka lift.Hoʻohana ia i kahi ʻōnaehana kaʻaahi kūʻokoʻa e hiki ai iā ia ke hele ma kahi puka liʻiliʻi ma ke kaupaku.He haʻahaʻa ka ikehu hoʻohana a me ka haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa.Loaʻa iā ia kahi ʻōnaehana hoʻihoʻi pākaukau e hōʻoiaʻiʻo hiki iā ia ke hana inā pau ka mana.

ʻAʻole hana wale ka Home Lift, akā maʻalahi hoʻi.Hiki iā ʻoe ke hoʻopili iā ia e like me kou ʻono a me kou ʻano.Hiki iā ʻoe ke koho mai nā ʻano kala, hoʻopau, a me nā hiʻohiʻona.Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi puka aniani panoramic, kahi ʻōnaehana kukui LED, kahi hoʻolaha leo, a me kahi mana mamao.

ʻO ka Home Lift kahi koho maikaʻi loa no ka poʻe makemake e hauʻoli i ko lākou home i ka piha.He hoʻopukapuka akamai e hiki ke hoʻonui i ka waiwai a me ka hoʻopiʻi o kou home.He ala maikaʻi nō hoʻi ia e hōʻoiaʻiʻo ai i kou home a hoʻomākaukau no kāu mau makahiki gula.

Mai poina i kēia manawa kūpono e hoʻololi i kou home me ka Home Lift mai Towards.E kipa i kā mākou pūnaewele i kēia lā a ʻike i ka ʻokoʻa!

ʻeleʻele home


Ka manawa hoʻouna: Jan-11-2024