Bisedoni me ne, Mundësuar ngaLiveChat

LAJME

ZGJIDHJE ASHNSORE PER NDERTESA TE VJETRA

         Ashensori është bërë pjesë e domosdoshme e përditshmërisë së njerëzve, megjithatë, disa ndërtesa që janë ndërtuar disa dekada më parë nuk kanë ashensorë.Njerëzit po plaken dhe është vërtet një përvojë e vështirë për të moshuarit të ngjiten shkallët.Posaçërisht në Kinë, dhe për të zgjidhur këtë problem, njerëzit gjejnë një zgjidhje të mirë e cila quhet "ashensorë të shtuar të fundit".Le të kontrollojmë fotot më poshtë:

微信图片_20210721143721

微信图片_20210721143716

微信图片_20210721143725

微信图片_20210721143712

Në këtë metodë, ne mund të shijojmë edhe komoditetin që sjellin ashensorët.Duke folur fjalë për fjalë, do të jetë një treg i ri për kompanitë e ashensorëve në mbarë botën.Nëse keni një interes të tillë, ne jemi të gatshëm t'ju ofrojmë mbështetje.

Drejt ashensorit, drejt një jete më të mirë!

 


Koha e postimit: 21 korrik 2021