Chat with us, powered by LiveChat

pse na zgjodhet ne

 • Duke u ndalur në tregun e ashensorit për vite

  Duke u ndalur në tregun e ashensorit për vite

  Duke u ndalur në tregun e ashensorit për vite
 • harton bollshme kabina e brendshme

  harton bollshme kabina e brendshme

  harton bollshme kabina e brendshme për të arritur kërkesat tuaja unike
 •  përvojë të plotë në hartimin përshtatur ashensor dhe prodhimin

  përvojë të plotë në hartimin përshtatur ashensor dhe prodhimin

  përvojë të plotë në hartimin përshtatur ashensor dhe prodhimin për të siguruar zgjidhje të mundshme
 • Profesional shitjes ekip

  Profesional shitjes ekip

  Profesional Ekipi i shitjes mund të ju jap 24 orë koha në kohë përgjigje, nga grusht hetim deri në mirëmbajtjen e fundit.

Give us your choice

 • Faqja kryesore Ashensor

  Faqja kryesore Ashensor

  DREJT shtëpi ashensor kombinon praktike, artistike dhe një ndjenjë e kohës. Respektimi i konceptit natyror gjelbër e ornament në shtëpi, të përshtatura për ju për të krijuar një jetë të rehatshme në shtëpi.
 • Ashensor pasagjerëve

  Ashensor pasagjerëve

  DREJT seri ashensor pasagjerëve ju ofrojmë njerëz avancuara rrjedhin zgjidhje. E pajisur me gjeneratën e re magnet i përhershëm makinës sinkron dhe gearless tërheqje, dhe teknologji të përparuar të shkëlqyer të kontrollit,
 • Shkallë lëvizëse & Moving Walk

  Shkallë lëvizëse & Moving Walk

  DREJT shkalleve levizese seri të miratojë materiale të reja dhe teknologji të përparuar për të siguruar ju me transport me cilësi të lartë urbane dhe për të ndërtuar një rreth seamless tre-dimensionale të gjallë.
 • Ashensor Panoramic

  Ashensor Panoramic

  DREJT Vëzhgim ashensor integron të sigurisë, inteligjencës, efikasitetit dhe kursimit të energjisë. Dizajni i automjetit transparente zbaton pamje mahnitëse të turizmit.
 • Instalimi Ashensor Video

  Kur ju së pari dëgjoi për "drejt", ajo mund të jetë vetëm një fjalë. Megjithatë ajo do të bëhet një qëndrim të ri në jetë nga tani e tutje.

  Duke e bazuar në teknologjinë italiane, menaxhimin e avancuar ndërkombëtare, prodhim dhe platformë të shërbimit, DREJT ngritur një zinxhir të plotë, nga produkti R & D, prodhimin, shitjen, instalimin, mirëmbajtjen dhe modernizimin për ashensor dhe shkallë lëvizëse. ju të çojë një jetë më të mirë!

  Shiko më shumë

  projektet

  show jonë e fundit rasti
  Shiko më shumë