Bisedoni me ne, Mundësuar ngaLiveChat

PRODUKTET

Ashensor panoramik

  • Ashensor panoramik
  • Ashensor panoramik

Ashensor panoramik

Duke u nisur nga dizajni, duke pasur sukses në shkencë dhe teknologji, TOWARDS ashensori panoramik (vëzhgimi) integron sigurinë, inteligjencën, efikasitetin dhe kursimin e energjisë.Dizajni i makinës transparente zbaton pamjen mahnitëse të turizmit.Të gjitha për një vizitë pa kufizime.

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Duke lëvizur lart e poshtë me ashensor panoramik DREJT, dhe shikoni peizazhet më të bukura të qytetit.Kur qëndroni brenda ashensorit, vizioni i gjerë do t'ju sjellë gëzim dhe krenari.

ASHENSI PANORAMI PA DHOME MAKINORE SPECIFIKIMET RREKULLORE & ROMB

ASHNSOR PANORAMI RAHOMBUS ME SPECIFIKACIONET E DHOMËS SË MAKINERISË 2

     ASHENSI PANORAMIK 2 ASHNSOR PANORAMIK