Разговарајте со нас, Поддржано одРазговор во живо

ПРОИЗВОДИ

Панорамски лифт

  • Панорамски лифт
  • Панорамски лифт

Панорамски лифт

Почнувајќи од дизајнот, успевајќи во науката и технологијата, КОН панорамскиот лифт (набљудување) интегрира безбедност, интелигенција, ефикасност и заштеда на енергија.Дизајнот на транспарентен автомобил го имплементира неверојатен поглед на туризмот.Сите за неограничено разгледување.

Детали за производот

Ознаки на производи

Движете се нагоре и надолу со КОН панорамскиот лифт и погледнете ги најубавите предели на градот.Кога стоите внатре во лифтот, широката визија ќе ви донесе радост и гордост.

ПАНОРАМЦИ ЛИФТ БЕЗ МАШИНСКА СОБА КРУЖНИ & РОМБ СПЕЦИФИКАЦИИ

РАХОМБУС ПАНОРАМСКИ ЛИФТ СО СПЕЦИФИКАЦИИ МАШИНСКА СОБА2

     ПАНОРАМСКИ ЛИФТ 2 ПАНОРАМСКИ ЛИФТ