Разговарајте со нас, Поддржано одРазговор во живо

ПРОИЗВОДИ

Глупак

  • Глупак

Глупак

КОН глупав келнер, кој нашироко се користи за испорака на храна, садови и секојдневни потреби во ресторан, хотел, трговски центар итн.Со системот за контрола на PLC и уникатен аранжман на структурата, ви нудиме безбеден, високоефикасен и сигурен производ.

Детали за производот

Ознаки на производи

Ви здодеа да носите сè сами?Она што ви треба е КОН глупав за автоматско транспортирање на храна, садови и секојдневни потреби.Имајте еден глупав во вашата вила, хотел или трговски центар итн. и уживајте во удобноста со сигурен производ.

ТАПАР-СПЕЦИФИКАЦИИ2 
Глупак

Поврзани производи