Разговарајте со нас, Поддржано одРазговор во живо

За нас

За нас

Кон лифт во Јужна Африка OEM

Кога првпат слушнавте за „КОН“, тоа може да биде само еден збор.Сепак, отсега ќе стане нов став кон животот.
Засновајќи ја италијанската технологија, меѓународната напредна платформа за управување, производство и сервисирање, TOWARDS постави целосен ланец, од истражување и развој на производи, производство, продажба, инсталација, одржување и модернизација за лифт и ескалатор.Ве води кон подобар живот!
„Кон лифт, кон подобар живот“ е нашата мисија.Тоа ќе го реализираат не само работниците кои ги произведуваат лифтовите или инженерите кои го проектираат, туку и патниците кои се возат со него.
Целите ориентирани кон технологијата се она што ние инсистираме во нашите лифтови и ескалатори.Безбедност, заштита, удобност се она што го разгледуваме.Тестирањето на делови пред usgae е она што го правиме.
Towards Elevator станува еден од водечките добавувачи на лифтови и ескалатори низ целиот свет.Добредојдовте да ни се придружите!
Кон лифт, кон подобар живот!