Разговарајте со нас, Поддржано одРазговор во живо

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали имате минимална количина на нарачка?

Да, нашата минимална количина на нарачка е еден цел комплет лифт или ескалатор.

Можете ли да ја доставите соодветната документација?

Да, ние ќе обезбедиме релевантни документи во англиска верзија, вклучувајќи сертификати за анализа, прирачник за инсталација, електричен цртеж, книга за одржување... итн.

Колку е просечното време на производство?

Нашето стандардно време на производство е 25-30 дена по добивањето на депозитот.Што се однесува до нестандардниот дел, ќе ве информираме според реалната состојба на производството.Во сите случаи ќе се обидеме да ги задоволиме вашите потреби.

Нашите услови за плаќање?

30% T/T однапред, 70% T/T 7 дена пред пратката.

Која е гаранцијата на производот?

12 месеци (Освен виша сила, т.е. елементарна непогода, војна, рачна штета).

Која е таксата за испорака?

Надоместокот за испорака зависи од вашето дестинација на морското пристаниште.Ние ќе понудиме соодветно на вашето пристаниште.Ве молиме контактирајте не за дополнителни информации.