FAQs

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Aja duwe jumlahe minimal order?

Ya, jumlahe minimal Kita siji wutuh pesawat elevator utawa eskalator.

Bisa sumber kaca dhokumèntasi cocog?

Ya, kita bakal nyedhiyani dokumen cocog ing versi Inggris kalebu Certificates Analysis, nyata instalasi, drawing electrical, buku maintenance ... etc.

Apa wektu Pabrik saben?

wektu Pabrik standar Kita 25-30 dina sawise nampa simpenan. Minangka kanggo part non-standar, kita bakal ngandhani miturut kahanan Pabrik nyata. Ing kasus kita bakal nyoba kanggo maringi leladen kabutuhan.

istilah pembayaran?

30% T / T ing advance, 70% T / T 7 Days Sadurunge Kintunan ing.

Apa babar pisan produk?

12 months (Kajaba pasukan Majeure, bilai alam IE, perang, karusakan manual).

Apa ragad kapal?

ragad Shipping gumantung port sea tujuan. Kita bakal kurban patut kanggo port rawuh. Hubungi kita kanggo informasi luwih.