Разговарајте со нас, Поддржано одРазговор во живо

Зошто да не изберете нас

 • Фокусирајќи се на пазарот на лифтови веќе 20 години

  Фокусирајќи се на пазарот на лифтови веќе 20 години

  Фокусирајќи се на пазарот на лифтови веќе 20 години
 • Обилни дизајни на внатрешни кабини

  Обилни дизајни на внатрешни кабини

  Обилни дизајни на внатрешни кабини за да ги исполните вашите уникатни барања
 • Целосно искуство во приспособено дизајнирање и производство на лифт

  Целосно искуство во приспособено дизајнирање и производство на лифт

  Целосно искуство во приспособено дизајнирање и производство на лифт за да ви обезбеди изводливи решенија
 • Професионален тим за продажба

  Професионален тим за продажба

  Професионалниот тим за продажба може да ви даде одговор 24 часа од време на време, од првото барање до последното одржување.

Дајте ни го вашиот избор

КОН ЛИФТ

Кога првпат слушнавте за „КОН“, тоа може да биде само еден збор.Сепак, отсега ќе стане нов став кон животот.

Врз основа на италијанската технологија, меѓународната напредна платформа за управување, производство и сервисирање, TOWARDS постави целосен ланец, од истражување и развој на производи, производство, продажба, инсталација, одржување и модернизација за лифт и ескалатор.Води подобар живот!

Проекти

Нашиот најнов случај шоу
Гледај Повеќе