Разговарајте со нас, Поддржано одРазговор во живо

ПРОИЗВОДИ

Товарен лифт и лифт за автомобили

  • Товарен лифт и лифт за автомобили
  • Товарен лифт и лифт за автомобили

Товарен лифт и лифт за автомобили

Безбедноста на прво место, ефективен капацитет за носење со сигурен и долг животен век.Технологијата за свиткување на листови со висока јачина обезбедува симфониска сила додека ја намалува тежината на автомобилот.TOWARDS серијата карго лифтови помина низ повеќе деструктивни тестови и доверливост и е управувана од интегрирана контрола, погодна за различни услови на оптоварување.

Детали за производот

Ознаки на производи

Дефинитивно, не можете сами да превезувате тешка стока или автомобил.Кон товарни и автомобилски лифт се широко користени во фабрика, магацин, паркинг итн.Со нашите безбедни, ефективни и сигурни производи, транспортот ќе биде лесна работа.Тие ви ги ослободуваат рацете и ви дозволуваат да уживате во удобноста.

ТОВАРЕН ЛИФТ СО СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА МАШИНСКА СОБА3

ЛИФТ НА КОГА СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ОТВОРАЊЕ СПРОТИВНИ 20

Модел  Модел

 

Поврзани производи