Bisedoni me ne, Mundësuar ngaLiveChat

PRODUKTET

Ashensor mallrash dhe makinash

  • Ashensor mallrash dhe makinash
  • Ashensor mallrash dhe makinash

Ashensor mallrash dhe makinash

Siguria në radhë të parë, kapacitet mbajtës efektiv me jetëgjatësi të besueshme dhe të gjatë.Teknologjia e përkuljes së fletës me forcë të lartë siguron forcë simfonike duke reduktuar peshën e makinës.Seria TOWARDS e ashensorëve të ngarkesave i është nënshtruar testeve të shumta destruktive dhe të besueshmërisë dhe drejtohet nga kontrolli i integruar, i përshtatshëm për një sërë kushtesh ngarkese.

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Sigurisht, ju nuk mund të transportoni mallra të rënda ose makinë vetëm.Drejt mallrave dhe ashensorit makinash përdoren gjerësisht në fabrikë, magazinë, parking etj.Me produktet tona të sigurta, efektive dhe të besueshme, transporti do të jetë një gjë e lehtë.Ata ju lirojnë duart dhe ju lejojnë të shijoni komoditetin.

ASHNSOR ME SPECIFIKIMET E DHOMËS SË MAKINAVE 3

ASHENSI I MAKINAVE PERKUNDËR SPECIFIKACIONET E HAPJES20

Model  Model

 

Produkte të ngjashme