Bisedoni me ne, Mundësuar ngaLiveChat

PRODUKTET

Memec

  • Memec

Memec

DREJT memecit, i cili përdoret gjerësisht për dërgimin e ushqimeve, enëve të tavolinës dhe nevojave të përditshme në restorant, hotel, qendër tregtare etj.Me sistemin e kontrollit PLC dhe rregullimin unik të strukturës, ne ju ofrojmë një produkt të sigurt, me efikasitet të lartë dhe të besueshëm.

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Jeni të lodhur duke mbajtur gjithçka vetë?Ajo që ju nevojitet është DREJT mamekut për të transportuar automatikisht ushqimin, enët e tavolinës dhe gjërat e nevojshme ditore.Keni një memec në vilën tuaj, hotelin, qendrën tregtare etj, dhe shijoni komoditetin me produktin e besueshëm.

MELACA-SPECIFIKIMET2 
Memec

Produkte të ngjashme