Разговарајте со нас, Поддржано одРазговор во живо

ВЕСТИ

РЕШЕНИЕ ЗА ЛИФТ ЗА СТАРИ ЗГРАДИ

         Лифтот стана неопходен дел од секојдневниот живот на луѓето, но некои згради кои се изградени пред неколку децении немаат лифт.Луѓето стареат, и навистина е тешко искуство за постарите да се качуваат по скалите.Специјално во Кина, и за да го решат овој проблем, луѓето наоѓаат добро решение кое се нарекува „последни додадени лифтови“.Ајде да ги провериме сликите подолу:

微信图片_20210721143721

微信图片_20210721143716

微信图片_20210721143725

微信图片_20210721143712

Со овој метод, можеме да уживаме и во удобноста што ја носат лифтовите.Буквално кажано, тоа ќе биде нов пазар за компаниите за лифтови ширум светот.Доколку имате таков интерес, ние сме подготвени да ви дадеме поддршка.

Кон лифт, кон подобар живот!

 


Време на објавување: 21 јули 2021 година