Talanoa ma i matou, fa'amalosia eLiveChat

TALA FOU

Le Talafa'asolopito o le Atina'e ole Elevata Saina

Le Talafa'asolopito o le Atina'e ole Elevata Saina

I le 1854, i le World Expo i Crystal Palace, Niu Ioka, na faʻaalia ai e Eliza Graves Otis lana mea fou mo le taimi muamua - o le siʻitia muamua o le saogalemu i le talafaasolopito.Talu mai lena taimi, ua fa'aaoga lautele le si'i i le lalolagi atoa.O le kamupani lifi, na faaigoa ia Otis, na amata foi lana malaga matagofie.Ina ua mavae le 150 tausaga, ua tupu aʻe ma avea ma se kamupani lifi taʻutaʻua i le lalolagi, Asia ma Saina.

O loʻo faʻaauau pea le olaga, o loʻo atinaʻe tekinolosi, ma faʻaleleia atili eletise.O mea o le lifi e mai le uliuli ma le paʻepaʻe i le felanulanuaʻi, ma o le sitaili e saʻo mai i le faʻailoga.I le fa'atonutonuina o auala, ua fa'afouina i lea laasaga ma lea laasaga - fa'agaoioiga ki fa'amau, fa'amau fa'ailoga, fa'atonu fa'aputuga, fa'atalanoaga a le tagata-masini, ma isi. Fa'atonu fa'atasi ma fa'atonu vaega atamai ua fa'aalia;e i ai le tulaga lelei o le fa'asaoina o avanoa e fa'ae'e ai ma fa'aleleia atili le gafatia o felauaiga.Ole si'isi'i ala savali fealua'i fesuisuia'i e fa'asaoina ai le tele o taimi mo le pasese;E ala i le ili-foliga, tafatolu, semi-angular ma lapotopoto foliga o foliga eseese fale, pasese o le a leai se tapulaa ma saoloto vaai .

Faatasi ai ma suiga o le sami talafaasolopito , o le tumau e faavavau o le tautinoga a le lifi e faʻaleleia le tulaga lelei o le olaga o tagata i aso nei.

E tusa ai ma fuainumera, o loʻo faʻaaogaina e Saina le sili atu i le 346,000 lifi, ma o loʻo faʻatupulaia i le fua faatatau faaletausaga e tusa ma le 50,000 i le 60,000 iunite.Elevators sa i Saina mo le silia ma le 100 tausaga, ma o le televave o le tuputupu aʻe o lifi i Saina na tupu ina ua maeʻa le toe fuataʻiga ma le tatalaina.I le taimi nei, o le maualuga o tekinolosi eletise i Saina ua faʻatasi ma le lalolagi.

I le silia ma le 100 tausaga talu ai, o le atinaʻeina o le alamanuia a Saina ua oʻo i vaega nei:

1, fa'atau, fa'apipi'i, ma le tausiga o lifi fa'aulufale mai (1900-1949).I le taimi nei, o le numera o lifi i Saina e na o le 1,100;

2, Tuto'atasi faigata Atina'e ma gaosiga tulaga (1950-1979), i lenei tulaga Saina ua gaosia ma faʻapipiʻi e uiga i 10,000 elevators;

3, faʻavaeina se pisinisi faʻatupeina e tolu, o le laasaga o le atinaʻeina vave o le alamanuia (talu mai le 1980), o lenei laasaga o le gaosiga atoa a Saina Faʻapipiʻiina e uiga i 400,000 elevators.

I le taimi nei, ua avea Saina ma maketi fou e sili ona tele i le lalolagi ma sili ona tele gaosi eletise.

I le 2002, o le gaosiga faʻaletausaga o le eletise i le fale gaosi oloa a Saina na sili atu i le 60,000 iunite mo le taimi muamua.Ole galu lona tolu ole atina'e ile alamanuia a Saina talu mai le toe fuata'iga ma le tatalaina o lo'o fa'atupula'ia.Na fa'aalia muamua i le 1986-1988, ma lona lua na fa'aalia i le 1995-1997.

I le 1900, na maua ai e le Otis Elevator Company a le Iunaite Setete le konekarate muamua o le lifi i Saina e ala i le sui sooupu Tullock & Co. - tuʻuina atu ni lifi se lua i Shanghai.Talu mai lena taimi, o le tala faasolopito o le lalolagi elevator ua tatalaina se itulau o Saina

I le 1907, na faʻapipiʻi ai e Otis ni lifi se lua i le Huizhong Hotel i Shanghai (lea ua taʻua nei o le Faletalimalo o le Faletalimalo o le Faletalimalo, Fale i Saute, le igoa Igilisi o le Peace Palace Hotel).O nei lifi e lua ua ta'ua o lifi muamua na fa'aaogaina i Saina.

I le 1908, American Trading Co. na avea ma sui o Otis i Shanghai ma Tianjin.

I le 1908, o le Licha Hotel (igoa Igilisi Astor House, mulimuli ane suia i le Pujiang Hotel) o loʻo i le Huangpu Road, Shanghai, faʻapipiʻi 3 elevators.I le 1910, na faʻapipiʻi ai e le Shanghai General Assembly Building (lea ua taʻua nei o Dongfeng Hotel) se lifi taʻi tolu taʻavale laupapa na faia e Siemens AG.

I le 1915, na faʻapipiʻi ai e le Faletalimalo o Beijing i le itu i saute o Wangfujing i Beijing ni kamupani Otis se tolu-saoasaoa eleve, e aofia ai le 2 pasese pasese, 7 fogafale ma 7 nofoaga;1 dumbwaiter, 8 fogafale ma 8 nofoaga (e aofia ai lalo o le eleele 1).I le 1921, na faʻapipiʻi ai e le Beijing Union Medical College Hospital se lifi Otis.

I le 1921, na faavaeina ai e le International Tobacco Trust Group Yingmei Tobacco Company le Tianjin Pharmaceutical Factory (toe igoa Tianjin Cigarette Factory i le 1953) na faavaeina i Tianjin.O lifi e ono a le kamupani o le Otis na fa'apipi'iina i totonu o le fale.

I le 1924, na faʻapipiʻi ai e le Astor Hotel i Tianjin (Igoa Igilisi Astor Hotel) se lifi pasese o loʻo faʻatinoina e le Otis Elevator Company i le toe fausiaina ma le faʻalauteleina o galuega.O lona uta fuaina o le 630kg, AC 220V power supply, saosaoa 1.00m / s, 5 fogafale 5 stations, taavale laupapa, tusi lesona faitotoa pa.

I le 1927, o le Vaega o Alamanuia ma Mechanical Industry a le Shanghai Municipal Bureau of Works na amata ona nafa ma le resitalaina, iloiloga ma laiseneina o lifi i totonu o le taulaga.I le 1947, na fa'atūina ma fa'atinoina le faiga fa'ainisinia fa'aleleia o le lifi.Ia Fepuari 1948, na faia ai tulafono faatonutonu e faʻamalosia ai le asiasia masani o lifi, lea na atagia mai ai le taua o le faʻapipiʻiina e malo i le lotoifale i le amataga o le pulega o le saogalemu o lifi.

I le 1931, na faatuina ai e Schindler i Suiselani se lala sooupu i Shanghai's Jardine Engineering Corp. e faatino ai le faatauina atu o le lifi, faapipiiina ma le tausiga o galuega i Saina.

I le 1931, na tatalaina ai e Hua Cailin, o se taitai muamua o Shen Changyang, lea na faavaeina e tagata Amerika, le Huayingji Elevator Hydroelectric Iron Factory i le Numera 9 Lane 648, ChangdAs o le 2002, Saina International Elevator Exhibition sa faia i le 1996, 1997, 1998. .

I le 1935, o le 9-storey Daxin Company i le fetaulaiga o Nanjing Road ma Tibet Road i Shanghai (o kamupani tetele e fa i Shanghai Nanjing Road i lena taimi - o se tasi o Xianshi, Yong'an, Xinxin, Daxin Company, lea o le uluai matagaluega. faleoloa i Shanghai) E lua 2 O & M escalators tasi na faʻapipiʻiina i Otis.O lo'o fa'apipi'iina ia escalators e lua i totonu o le fa'atauga fa'atauga fa'apapa i le fogafale lona 2 ma le 2 i le fogafale 3, fa'asaga i le Faitotoa o Nanjing Road.O nei escalators e lua ua manatu o le escalators muamua na faʻaaogaina i Saina.

Seʻia oo i le 1949, e tusa ma le 1,100 lifi faaulufale mai na faʻapipiʻiina i fale eseese i Shanghai, lea e sili atu i le 500 na gaosia i le Iunaite Setete;sosoo ai ma le sili atu i le 100 i Suitiselani, faapea foi le United Kingdom, Iapani, Italia, Farani, Siamani, Faia i atunuu e pei o Tenimaka.O se tasi o le lua-saoasaoa AC lua-saoasaoa lifi na gaosia i Tenimaka o loʻo i ai se uta faʻatatau o le 8 tone ma o le lifi ma le maualuga maualuga o le uta aʻo leʻi faʻasaʻolotoina Shanghai.

I le taumalulu o le 1951, na fautuaina ai e le Komiti Tutotonu a le Party e faʻapipiʻi se lifi na faia e le tagata lava ia i le Tiananmen Gate i Saina i Beijing.O le galuega na tuʻuina atu i le Tianjin (faʻapitoa) Qingsheng Motor Factory.Ina ua mavae le silia ma le fa masina, na fanau mai ai le lifi muamua na fuafuaina ma gaosia e a tatou inisinia ma tekinisia.O le lifi o loʻo i ai se avega mamafa o le 1 000 kg ma le saoasaoa o le 0.70 m / s.O le AC tasi saosaoa ma le lima pulea.

Mai ia Tesema 1952 ia Setema 1953, Shanghai Hualuji Elevator Hydropower Iron Factory na faʻatautaia le lifi uta ma pasese na faʻatonuina e le kamupani inisinia tutotonu, le Beijing Soviet Red Cross Building, le Beijing related ministry office building, ma le faleoloa pepa a Anhui.Tigami 21 iunite.I le 1953, na fausia ai e le fale se lifi faʻapipiʻi otometi e faʻauluina e se afi faʻapipiʻi lua-saosaoa.

I le 28thTesema, 1952, na faavaeina le Shanghai Real Estate Company Electrical Repair Center.O le aufaigaluega e masani lava ona aofia ai le kamupani Otis ma Swiss Schindler kamupani o loʻo galulue i pisinisi elevise i Shanghai ma nisi o fale gaosi oloa tumaoti, e masani lava ona galulue i le faʻapipiʻiina, tausiga ma le tausiga o lifi, paipa, afi ma isi mea fale.

I le 1952, na tuufaatasia ai Tianjin (fa'apitoa) mai Qingsheng Motor Factory i Tianjin Communication Equipment Factory (toe igoa Tianjin Lifting Equipment Factory i le 1955), ma fa'atūina se a'oa'oga fa'aelese fa'atasi ai ma le fa'aletausaga o le 70 lifi.I le 1956, e ono faleoloa laiti e aofia ai Tianjin Crane Equipment Factory, Limin Iron Works ma Xinghuo Paint Factory na tuufaatasia e fausia ai Tianjin Elevator Factory.

I le 1952, na faʻatūina ai e le Iunivesite o Shanghai Jiaotong se tele i le siiina ma le gaosiga o masini felauaiga, ma tatalaina ai foi se ala elevise.

I le 1954, na amata ai e le Iunivesite o Shanghai Jiaotong ona faʻauluina tamaiti aʻoga faʻauʻu i le tulaga o le siitiaina ma le gaosiga o masini.Elevator technology o se tasi lea o su'esu'ega.

I le 15thOketopa, 1954, o le Shanghai Huayingji Elevator Hydropower Iron Factory, lea na le mafai ona totogi ona o le le mafai ona totogi, na ave e le Shanghai Heavy Industry Administration.O le igoa o le falegaosimea na filifilia e avea ma fale gaosi oloa gaosi a le setete o Shanghai.Ia Setema 1955, Zhenye Elevator Hydropower Engineering Bank tu'ufa'atasia i totonu o le la'au ma fa'aigoaina o le "Fa'alapotopotoga Fa'ateletelega a le Malo ma Tulaga Tumaoti a Shanghai".I le fa'ai'uga o le 1956, o le fa'ata'ita'iga o la'au fa'ato'aga-na fa'atupuina ai se fa'ailoga fa'atonu e lua-saosaoa e fa'atonuina fa'atasi ma le fa'avasegaina otometi ma le tatalaina o le faitoto'a.Ia Oketopa 1957, e valu lifi otometi e pulea faailoilo na gaosia e le pisinisi tumaoti a le malo o Shanghai Elevator Factory na faʻapipiʻiina lelei i luga o le alalaupapa o le Vaitafe o Wuhan Yangtze.

I le 1958, na faʻapipiʻiina ai le eletise maualuga muamua (170m) o Tianjin Elevator Factory i Xinjiang Ili River Hydropower Station.

I le masina o Setema 1959, na faʻapipiʻi ai e le kamupani tumaoti a le Shanghai Elevator Factory le 81 elevators ma 4 escalators mo galuega tetele e pei o le Maota Tele o Tagata i Beijing.Faatasi ai ma i latou, o le AC2-59 faʻalua escalators o le vaega muamua o escalators fuafuaina ma gaosia e Saina.Na fausia faʻatasi e Shanghai Public Elevator ma Shanghai Jiaotong University ma faʻapipiʻi i le Beijing Railway Station.

I le masina o Me 1960, na maua ai ma le manuia e le pisinisi fai pisinisi a le lautele ma le tumaoti Shanghai Elevator Factory se lifi DC e faʻamalosia e se seti afi eletise DC e faʻatonutonuina faailoilo.I le 1962, na lagolagoina ai e le lifi o uta a le fale ia Guinea ma Vietnam.I le 1963, na faʻapipiʻiina ai ni lifi o le gataifale e fa i luga o le vaʻa uta 27,000-ton a le Soviet "Ilic", ma faʻatumu ai le avanoa i le gaosiga o le sami i Saina.Ia Tesema 1965, na gaosia ai e le fale gaosi le eletise e lua-saoasaoa AC mo le muamua televise i fafo i Saina, ma le maualuga o le 98m, faʻapipiʻi i luga o le Guangzhou Yuexiu Mountain TV Tower.

I le 1967, na fausia ai e le Shanghai Elevator Factory se DC faʻavavevave-pulea eletise mo le Lisboa Hotel i Macau, faʻatasi ai ma le mamafa o le 1 000 kg, o le saoasaoa o le 1.70 m / s, ma le faʻatonuga o vaega.Ole lifi muamua lea e pulea e le vaega na gaosia e Shanghai Elevator Factory.

I le 1971, na maua ai e le Shanghai Elevator Factory le muamua escalator manino atoatoa e leʻi lagolagoina i Saina, faʻapipiʻi i le Beijing Subway.Ia Oketopa 1972, o le escalator o le Shanghai Elevator Factory na faʻaleleia i le maualuga e sili atu i le 60 mita.Na manuia le faʻapipiʻiina o le escalator ma faʻapipiʻi i le Jinriheng Square subway i Pyongyang, North Korea.Ole uluai gaosiga lea ole si'isi'i maualuga maualuga i Saina.

I le 1974, na faʻasaʻolotoina le tulaga faʻainisinia JB816-74 "Elevator Technical Conditions".O le tulaga muamua faʻapitoa faʻapitoa mo le alamanuia alamanuia i Saina.

Ia Tesema 1976, Tianjin Elevator Factory fausia se DC gearless maualuga-saoasaoa lifi ma le maualuga o le 102m ma faapipii i Guangzhou Baiyun Hotel.Ia Tesema 1979, Tianjin Elevator Factory na gaosia le eletise muamua AC-pulea ma le pulea tutotonu ma le saoasaoa o le 1.75m / s ma le maualuga maualuga o le 40m.Na faʻapipiʻiina i le Tianjin Jindong Hotel.

I le 1976, o le Shanghai Elevator Factory na manuia le fausiaina o se auala savali e lua-tagata ma le umi atoa o le 100m ma le saoasaoa o le 40.00m / min, faʻapipiʻi i Beijing Capital International Airport.

I le 1979, i le 30 tausaga talu ona faavaeina le Malo o Saina, e tusa ma le 10,000 lifi na faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻiina i le atunuʻu atoa.O nei lifi e masani lava DC lifi ma AC lua-saoasaoa lifi.E tusa ma le 10 fale gaosi oloa eletise.

I le 4thIulai, 1980, China Construction Machinery Corporation, Swiss Schindler Co., Ltd. ma Hong Kong Jardine Schindler (Far East) Co., Ltd. na tuʻufaʻatasia faʻatasi Saina Xunda Elevator Co., Ltd. O le uluai pisinisi faʻatasi lea i le pisinisi masini. i Saina talu mai le suiga ma le tatalaina.O le pisinisi soofaatasi e aofia ai Shanghai Elevator Factory ma Beijing Elevator Factory.O le alamanuia a Saina ua mafua ai se galu o tupe teufaafaigaluega mai fafo.

Ia Aperila 1982, Tianjin Elevator Factory, Tianjin DC Motor Factory ma Tianjin Worm Gear Reducer Factory na faavaeina Tianjin Elevator Company.O le aso 30 o Setema, na fa'amae'a ai le fale su'esu'e a le kamupani, ma le maualuga o le olo e 114.7 mita, e aofia ai ma vaieli su'ega e lima.Ole olo muamua ole su'ega ole lifi na fa'atuina i Saina.

I le 1983, na fausia ai e Shanghai Housing Equipment Factory le eletise muamua e pulea le susu ma le anti-corrosion mo le 10m platform i Shanghai Swimming Hall.I le tausaga lava lea, na fausia ai le lifi fa'amaufa'ailoga fa'alavelave fa'afuase'i i totonu o le atunu'u mo le toe fa'aleleia o kapoti kesi mago mo le Liaoning Beitai Iron and Steel Plant.

I le 1983, na faʻamaonia ai e le Matagaluega o Faufale e faapea o le Inisetiute o Fale Mechanization a le China Academy of Building Research o le inisitituti suʻesuʻega faʻapitoa mo lifi, escalators ma ala savali i Saina.

I le masina o Iuni 1984, na faia ai i Xi'an le fono amata a le Faalapotopotoga Faumea Faufale Faufale Elevator Lala o Saina Fausia Mechanization Association, ma o le lala o le lifi o se faalapotopotoga tulaga tolu.O Ianuari 1, 1986, na suia ai le igoa i le "China Construction Mechanization Association Elevator Association", ma siitia ai le Elevator Association i le Asosi Lona Lua.

I le 1stTesema, 1984, Tianjin Otis Elevator Co., Ltd., o se pisinisi soofaatasi i le va o Tianjin Elevator Company, Saina International Trust and Investment Corporation ma Otis Elevator Company o le Iunaite Setete, tatala aloaia.

Ia Aukuso 1985, Saina Schindler Shanghai Elevator Factory manuia gaosia lua tutusa 2.50m / s maualuga-saosaoa elevators ma faapipii i latou i le Faletusi o Baozhaolong o le Iunivesite o Shanghai Jiaotong.O Beijing Elevator Factory na gaosia ai le eletise muamua a Saina e fa'atonuina le fa'aogaina o le saosaoa AC fa'atasi ma le mamafa o le 1 000 kg ma le saoasaoa o le 1.60 m / s, fa'apipi'i i le Faletusi o Beijing.

I le 1985, na auai aloaia Saina i le Faalapotopotoga Faavaomalo mo Standardization's Elevator, Escalator ma Moving Sidewalk Technical Committee (ISO/TC178) ma avea ai ma sui o le P. Ua fuafuaina e le National Bureau of Standards e faapea o le Inisetiute o Fausia Mechanization o le Saina Academy o O le Su'esu'ega Faufale ose vaega fa'atotonugalemu o le pulega.

Ia Ianuari 1987, Shanghai Mitsubishi Elevator Co., Ltd., o se fa-fa-vaega faʻatasi i le va o Shanghai Electromechanical Industrial Co., Ltd., Saina National Machinery Import and Export Corporation, Iapani Mitsubishi Electric Corporation ma Hong Kong Lingdian Engineering Co., Ltd. ., tatala le sauniga o le ootiina o lipine.

I le 11st _14thTesema, 1987, o le vaega muamua o le gaosiga o le lifi ma le faʻapipiʻiina o laisene toe iloiloga konafesi na faia i Guangzhou.I le mae'a ai o lenei iloiloga, e 93 le aofa'i o laisene gaosiga o le lifi a le 38 fale gaosi oloa na pasia le iloiloga.E 80 laisene fa'apipi'i lifi mo le 38 lifi sa pasia le iloiloga.E 49 le aofa'i o mea fa'apipi'i lifi na fa'apipi'iina i kamupani faufale ma fa'apipi'i e 28.Na pasia e le laisene le iloiloga.

I le 1987, na faʻasaʻolotoina ai le tulaga faʻale-malo GB 7588-87 "Saogalemu Code mo le Gaosiga ma le Faʻapipiʻiina o Eleva.O lenei tulaga e tutusa ma le tulaga Europa EN81-1 "Saogalemu Code mo le Fausiaina ma le Faʻapipiʻiina o Elevators" (toe faʻafouina Tesema 1985).O lenei tulaga e taua tele mo le faʻamautinoaina o le lelei o le gaosiga ma le faʻapipiʻiina o lifi.

Ia Tesema 1988, Shanghai Mitsubishi Elevator Co., Ltd. fa'afeiloa'i le lifi fa'atonutonu taimi fa'aliliu muamua i Saina ma le uta gafatia o le 700kg ma le saoasaoa o le 1.75m/s.Na faʻapipiʻiina i le Jing'an Hotel i Shanghai.

Ia Fepuari 1989, na faavaeina aloaia ai le National Elevator Quality Supervision and Inspection Center.A maeʻa le tele o tausaga o atinaʻe, o loʻo faʻaogaina e le nofoaga tutotonu auala faʻapitoa mo suʻega ituaiga o lifi ma tuʻuina atu tusi faamaonia e faʻamautinoa ai le saogalemu o lifi faʻaaogaina i Saina.Ia Aokuso 1995, na fausia ai e le nofoaga tutotonu se olo e suʻe ai le lifi.O le olo e 87.5m le maualuga ma e fa vaieli e su'e ai.

I le aso 16thIanuari, 1990, o se fonotaga a le au tusitala o le uluai gaosiga i totonu o le atunuu o taunuuga o iloiloga o tagata e faaaogāina auaunaga na faatulagaina e le China Quality Management Association User Committee ma isi iunite sa faia i Beijing.O le fonotaga na tuʻuina atu ai se lisi o kamupani e sili atu le lelei o oloa ma sili atu le lelei o auaunaga.Ole fua ole iloiloga ole fa'apipi'iina ma fa'aoga ile 28 itumalo, nu'u ma itumalo tuto'atasi talu mai le 1986, ma 1,150 tagata fa'aoga na auai i le iloiloga.

I le 25thFepuari, 1990, o le China Association of Elevator magazine, le mekasini a le Elevator Association, na faʻasalalau aloaia ma faʻasalalau faalauaitele i totonu ma fafo.O le "China Elevator" ua na o le pau lea o le lomiga aloaia i Saina e faʻapitoa i tekinolosi eletise ma maketi.Na tusia e le faipule o le Setete Mr. Gu Mu le suafa.Talu mai lona amataga, o le matagaluega faatonu a Saina Elevator ua amata malosi ona faʻavae fefaʻatauaʻiga ma felagolagomaʻi ma faʻalapotopotoga lifi ma mekasini elevise i le fale ma fafo.

Ia Iulai 1990, o le “English-Chinese Han Ying Elevator Professional Dictionary” na tusia e Yu Chuangjie, o se inisinia sinia o Tianjin Otis Elevator Co., Ltd., na lomia e le Tianjin People's Publishing House.O lo'o aoina e le lomifefiloi le silia ma le 2,700 upu ma fa'aupuga e masani ona fa'aoga i totonu o le alamanuia o le lifi.

Ia Novema 1990, na asiasi atu ai le sui o le lifi a Saina i le Hong Kong Elevator Industry Association.Na a'oa'oina e le aumalaga le va'aiga lautele ma le tulaga fa'atekinisi o le alamanuia o le lifi i Hong Kong.Ia Fepuari 1997, na asiasi atu ai le aumalaga a le China Elevator Association i Taiuani Province ma faia ai lipoti ma semina e tolu i Taipei, Taichung ma Tainan.O fefa'ataua'iga i le va o a tatou paaga i luga ole Taiuani Straits ua fa'alauiloa ai le atina'eina o le alamanuia o le lifi ma fa'alolotoina ai le fa'auo loloto i le va o tagata o le atunu'u.I le masina o Me 1993, na faia ai e le aumalaga a le Asosi Eleva a Saina se asiasiga o le gaosiga ma le puleaina o lifi i Iapani.

Ia Iulai 1992, na faia ai le 3rd General Assembly of China Elevator Association i Suzhou City.O le fonotaga amata lea a le China Elevator Association o se asosi muamua-vasega ma faʻaigoaina aloaia "China Elevator Association". 

I le masina o Iulai 1992, na faʻamaonia ai e le Ofisa o le Suʻesuʻega Faʻatekinisi a le Setete le faʻavaeina o le National Elevator Standardization Technical Committee.I le masina o Aukuso, na faia ai e le Vaega o Tulaga Faʻataʻitaʻiga ma Fuafuaga a le Matagaluega o Faufale le fonotaga amata a le National Elevator Standardization Technical Committee i Tianjin.

I le 5th- 9thIanuari , 1993, Tianjin Otis Elevator Co., Ltd. pasia le ISO 9001 faiga tulaga lelei sueina faasuetusi faafoe e le Norwegian Classification Society (DNV), avea ma kamupani muamua i le alamanuia a Saina e pasia le ISO 9000 faasologa tulaga lelei tusi faamaonia.E oo mai ia Fepuari 2001, e tusa ma le 50 kamupani lifi i Saina ua pasia le ISO 9000 series quality system certification.

I le 1993, Tianjin Otis Elevator Co., Ltd. na tuuina atu le National "Tausaga Fou" pisinisi alamanuia i le 1992 e le Setete o le Tamaoaiga ma Fefaatauaiga Komisi, le Komisi Fuafuaga a le Setete, le National Bureau of Statistics, le Matagaluega o Tupe, le Matagaluega o Leipa ma le Matagaluega o Tagata Faigaluega.I le 1995, o le lisi o pisinisi fou tau alamanuia tetele i le atunuu atoa, Shanghai Mitsubishi Elevator Co., Ltd. sa faapuupuuina mo le atunuu "tausaga fou" ituaiga pisinisi.

Ia Oketopa 1994, na maeʻa ai le Shanghai Oriental Pearl TV Tower, le maualuga i Asia ma le lona tolu maualuga i le lalolagi, na maeʻa, ma le maualuga o le olo e 468m.O le olo ua faʻapipiʻiina i le sili atu i le 20 elevators ma escalators mai Otis, e aofia ai le faʻailoga muamua a Saina, le taʻavale taʻamilosaga muamua a Saina e tolu-rail sightseeing elevator (fuafuaina uta 4 000kg) ma le lua 7.00 m / s maualuga le saoasaoa maualuga.

Ia Novema 1994, na tuʻufaʻatasia ai e le Matagaluega o Faufale, le Komisi o le Tamaoaiga ma Fefaʻatauaʻiga a le Setete, ma le Ofisa o le Vaavaaiga Faʻatekinisi a le Setete le Tulaga Le tumau mo le Faʻamalosia o le Pulega o le Eletise, faʻamalamalama manino le "tasi-stop" o le gaosiga o le lifi, faʻapipiʻi, ma le tausiga.Faiga Fa'atonu.

I le 1994, na taulamua ai Tianjin Otis Elevator Co., Ltd. i le fa'alauiloaina o le pisinisi telefoni feavea'i telefoni a le Otis 24h o lo'o pulea e komepiuta i le alamanuia o le lifi a Saina.

I le 1stIulai, 1995, o le 8th National Top Ten Best Joint Venture Awarding Conference na talimalo ai Economic Daily, China Daily ma le National Top Ten Best Joint Venture Selection Committee na faia i Xi'an.Saina Schindler Elevator Co., Ltd. ua manumalo i le suafa mamalu o le pito i luga sefulu sili pisinisi soofaatasi (ituaiga gaosiga) i Saina mo le 8 tausaga sosoo.Na manumalo foi Tianjin Otis Elevator Co., Ltd. i le suafa mamalu o le 8th National Top Ten Best Joint Venture (Production Type).

I le 1995, na faʻapipiʻi ai se faʻailoga fou faʻatau pisinisi i le New World Commercial Building i luga o le Nanjing Road Commercial Street i Shanghai.

I le 20th- 24thAukuso, 1996, o le 1st China International Elevator Exhibition na lagolagoina faʻatasi e le China Elevator Association ma isi iunite sa faia i le China International Exhibition Center i Beijing.E tusa ma le 150 iunite mai 16 atunuu i fafo na auai i le faʻaaliga.

Ia Aukuso 1996, Suzhou Jiangnan Elevator Co., Ltd. fa'aalia le tele-masini pulea AC fesuia'i fa'atelevave fa'atelevave (ituaiga galu) escalator i le 1st China International Elevator Exhibition.

I le 1996, na faʻapipiʻi ai e Shenyang Special Elevator Factory le PLC control tower explosion-proof elevator mo le Taiyuan satellite launching base, ma faʻapipiʻi foi le PLC pulea pasese ma uta uta pa-faʻamau lifi mo le Jiuquan satelite faalauiloa faavae.E o'o mai i le taimi nei, ua fa'apipi'i e Shenyang Special Elevator Factory ni lifi e fa'asao pa i totonu o nofoaga tetele e tolu a Saina e fa'alauiloa ai satelite.

I le 1997, ina ua maeʻa le faʻatupulaia o le atinaʻeina o le siʻitia a Saina i le 1991, faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o le faiga faʻavae fou a le atunuʻu, na fausia ai e le lifi nofomau a Saina se faʻalavelave.

I le 26thIanuari, 1998, le Komisi o le Tamaoaiga ma Fefaʻatauaʻiga a le Setete, Matagaluega o Tupe, Pulega a le Setete o Lafoga, ma le Pulega Lautele o Tiute na faʻamaonia faʻatasi Shanghai Mitsubishi Elevator Co., Ltd. e faʻatuina se nofoaga autu o tekonolosi tau pisinisi.

I le 1stFepuari , 1998, na faʻatinoina le tulaga faʻale-malo GB 16899-1997 "Tulafono Faʻatonu mo le Gaosiina ma le Faʻapipiʻiina o Escalators ma Moving Walkways".

I le 10thTesema, 1998, Otis Elevator Company na faia lana sauniga tatala i Tianjin, o le pito sili ona tele o aoaoga i le itulagi o Asia ma le Pasefika, Otis China Training Center.

I le 23rdOketopa, 1998, Shanghai Mitsubishi Elevator Co., Ltd. maua le ISO 14001 siosiomaga pulega faiga tusi faamaonia tuuina atu e Lloyd's Resitala o Va'a (LRQA), ma avea ma kamupani muamua i Saina alamanuia alamanuia e pasia le ISO 14001 siosiomaga pulega faiga tusi faamaonia.I le aso 18 o Novema, 2000, na maua ai e le kamupani le tusi faamaonia o le OHSAS 18001: 1999 na tuʻuina atu e le National Occupational Safety and Health Management System Certification Center.

I le 28thOketopa, 1998, na maeʻa ai le Jinmao Tower i Pudong, Shanghai.O le maualuga maualuga lea i Saina ma le lona fa maualuga i le lalolagi.O le fale e 420m le maualuga ae 88 fogafale le maualuga.O le Jinmao Tower e 61 lifi ma 18 escalators.E lua seti o lifi saosaoa tele a le Mitsubishi Electric ma le uta fa'atatau o le 2,500kg ma le saoasaoa o le 9.00m/s o lo'o i ai nei o lifi sili ona saoasaoa i Saina.

I le 1998, o le masini masini-leaise tekonolosi tekonolosi na amata ona fiafia i ai kamupani lifi i Saina.

I le 21stIanuari, 1999, na tuʻuina atu ai e le Ofisa o le Tulaga Aulelei ma Faʻamatalaga Faʻatekonolosi a le Setete le Faʻaaliga i le Faia o se Galuega Lelei i le Saogalemu ma le Tulaga Lelei ma le Vaavaaiga o Meafaigaluega Faʻapitoa mo Elevators ma Mea Faʻaeletise Faʻaleagaina.O le faʻasilasilaga na faʻaalia ai o le vaavaaiga saogalemu, vaavaaiga ma le pulega o galuega a boilers, vaʻa mamafa ma meafaigaluega faʻapitoa na faia e le Matagaluega muamua o Leipa ua tuʻuina atu i le Setete o le Setete o le Quality and Technical Supervision.

I le 1999, na tatalaina ai e kamupani eletise a Saina a latou lava itulau i luga o le Initaneti, e faʻaaoga ai punaoa sili ona tele a le lalolagi e faʻalauiloa ai i latou lava.

I le 1999, GB 50096-1999 "Code for Residential Design" na faʻatonuina ai le maualuga o le maualuga e sili atu i le 16m mai le fola o le fale nofoia poʻo le fola o le fale nofoia ma le maualuga e sili atu i le 16m.

Mai le 29thMe ia 31stMe, 2000, le "China Elevator Industry Regulations and Regulations" (mo le faʻatinoga o faʻataʻitaʻiga) na pasia i le 5th General Assembly of China Elevator Association.O le faʻatulagaina o le laina e fesoʻotaʻi ma le lotogatasi ma le alualu i luma ole alamanuia eletise.

E oo atu i le faaiuga o le 2000, ua tatalaina e le alamanuia a Saina le tusa ma le 800 telefoni feaveaʻi mo tagata faʻatau e pei o Shanghai Mitsubishi, Guangzhou Hitachi, Tianjin Otis, Hangzhou Xizi Otis, Guangzhou Otis, Shanghai Otis.O le telefoni telefoni 800 e lauiloa foi o le callee centralized payment service.

I le 20thSetema, 2001, faatasi ai ma le faamaoniga a le Matagaluega o Tagata Faigaluega, o le uluai post-doctoral nofoaga suʻesuʻe o le alamanuia a Saina sa faia i le R&D Center o Dashi Factory o Guangzhou Hitachi Elevator Co., Ltd.

I le aso 16-19thOketopa, 2001, na faia le Interlift 2001 German International Elevator Exhibition i le Augsburg Exhibition Center.E 350 tagata fa'aalia, ma o le aumalaga a le China Elevator Association e 7 iunite, o le tele i le tala fa'asolopito.O lo'o fa'agae'e le alu atu i fafo le alamanuia o le lifi a Saina ma auai i tauvaga fa'ava-o-malo.Na auai aloaia Saina i le Faalapotopotoga o Fefaatauaiga a le Lalolagi (WTO) ia Tesema 11, 2001.

I le masina o Me 2002, na fa'apipi'i ai e le Nofoaga o Measina Faanatura a le Lalolagi – Wulingyuan Scenic Spot i Zhangjiajie, le Itumalo o Hunan le lifi aupito maualuga i fafo o le lalolagi ma le lifiva'a va'ava'ai lua fo'i pito maualuga i le lalolagi.

Seia oʻo i le 2002, na faia ai le Faʻaaliga Faʻavaomalo Faʻavaomalo a Saina i le 1996, 1997, 1998, 2000 ma le 2002. O le faʻaaliga na faʻafeiloaʻi ai tekonolosi eletise ma maketi faʻamatalaga mai le lalolagi atoa ma faʻalauteleina le atinaʻeina o le alamanuia alamanuia.I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻateleina le faʻalagolago i le lalolagi.


Taimi meli: Me-17-2019